Luvattoman kuvattomasta postauksesta päivää, jälleen! Saaks täällä nillittää... Miksi, oi miksi te kaupan tädit ette jaksa palvella pientä ja kilttiä asiakasta, joka ostaisi vain pari kerää itse raidoittuvaa puuvillalankaa. Raidallisen kevät pipan oisin halunnut ittelleni tehdä, niin ei vaan suotu käyvän... Palvelu oli alusta alkaen aikasta nihkeätä kun olin niin onnettoman vähän sitä lankaa ostamassa. Ja kun kauppaan astui hajuvesi-blingbling-rouva, niin kätöseeni iskettiin lähin värivaatimuksiini sopiva kerä ja sanottiin että siittä tuloo hyvä pipa. Vielä kassalla kysäisin, että varmastikko siitä raitaa tulee. Kärsimätön vastaus kuului: tietenkin tulee. Äänensävy kertoi, että kuinkas sitä tällänen nulikka uskaltaa kyseenalaistaa vanhemman immeisen tiedot ja taidot... (mitäs näytän n.10 vuotta nuoremmalta kuin olen, oma vika) Nooh, arvatkaas tuleeko raitaa? Noup!!! Saa olla kyllä aika taikuri että tuosta raitaa vois tehdä, pisimmillään yhtä väriä on n.5cm kerrallaan. Langan väri on kyllä hieno, mutta kun mie en tykkää pätkävärjatystä hirveesti paljoa. Ei ois pitänny katella niitä halppislankoja ja mennä saparot päässä kauppaan...

Ponchon kanssa näyttää pahasti siltä että lanka loppuu kesken. Lankaa on jäljellä 25cm ja korkeutta tarvittais kyseiseen vaatekappaleeseen vielä n.12cm. Täytyy ettiä varastosta se villapaita ja jos vaikka hihasta verottaisi näin alkajaisiksi... sitten pitää keksiä mitä lopulle paitaa tekis.

Ja ois viellä kolmaskin asia josta haluisin kertoa, olkoon vaikka loppukevennyksenä... Mie onnistuin kompastumaan auton turvavyöhön ja polvet on auki kun pikkupenskana :D Ikä alkaa painaa kun ei jalka enää nouse auton takapenkiltä ylös ja ulos pyrkiessä. Tähän kykenen siis ihan selvinpäin ja suorin vartaloin hirveällä ryskeellä. Hassua kyllä housun polvet ei hajonneet. Ranteissakin tuntu tuo lento mukavasti, ihme ettei mitään hajonnu. Edellisestä ilmalennosta onkin jo sentään kulunut puoli vuotta. Silloin kompastuin kuoppaan kadulla ja lakosin pitkin pituuttani. Saldona nilkka liimasiteessa pari viikkoa. Tämäkin tapahtui keskellä kirkasta päivää ja selvinpäin.